Over mij

Bas Boelhouwer

naamloos-1954

UEFA C diploma

4 jaar op BVO niveau gespeeld

8 jaar ervaring als trainer

Videoanalist

Ik ben Bas Boelhouwer en ik ben 25 jaar. Het is altijd mijn droom geweest om een eigen voetbalschool op te richten en in juni 2022 is deze droom werkelijkheid geworden. Zelf voetbal ik op het middenveld bij SV Argon 1 in Mijdrecht. In april 2022 heb ik mijn studie Sport, Management & Ondernemen afgerond aan de HvA. 

Tijdens mijn studie heb ik mijn trainersdiploma UEFA C behaald. Ook heb ik in deze periode ervaring opgedaan als trainer bij een voetbalschool en bij Ajax Camps & Clinics. Bij Argon ben ik vanaf 2017 jeugdtrainer. 

Voor mijn studie heb ik een cursus videoanalyse gevolgd. In deze week heb ik alles geleerd over hoe je beelden uit voetbalwedstrijden kan analyseren en hoe je voetballers hiermee beter kan maken. 

Ik heb vier jaar in de jeugd van FC Utrecht gevoetbald. Ik heb in deze tijd veel geleerd op het gebied van topsport en de mentaliteit die hier bij hoort. Verschillende trainers en oud-profvoetballers hebben mij destijds gemotiveerd en ge├»nspireerd. Ik heb tegen clubs als FC Barcelona, AC Milan en Tottenham Hotspur FC gespeeld en de strijd mogen aan gaan met spelers als Teun Koopmeiners, Calvin Stengs en Timothy Fosu-Mensah. 

Nu is het aan mij om jonge voetballers te inspireren, motiveren en een stapje dichterbij hun doelen en dromen te brengen.

Lode van Balgooien

IMG_1186

Jeugdtrainer bij Argon & Hertha

Passie voor voetbal

Veel ambitie in de sportwereld

Studeert Sport, Bewegen & Gezondheid

Hallo, ik ben Lode van Balgooien. Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Vinkeveen. Ik voetbal bij SV Argon in de JO19-1. Ik voetbal al mijn hele leven, het is echt mijn passie. Ik doe momenteel een Sport, Bewegen en Gezondheid opleiding in Amsterdam. Later wil ik een eigen sport accommodatie oprichten. Ik geef zelf training aan de JO9-1 van Argon en aan de JO9-1 van Hertha.